00
0
Nu există produse în coș.

Bun venit pe site-ul nostru !

Coșul de cumpărături

Cum se face livrarea ?

1. Livrarea produselor comandate se face prin personal propriu sau prin curier specializat în transport. Costul transportului prin curier este gratuit, oriunde în România. Livrarea personală se face doar în Timișoara gratuit, iar în județul Timiș este contracost - se plătește 1 leu pe kilomentru.


2. Produsele vândute de către S.C. ACS Sistem Good S.R.L sunt însoțite de certificatul de garanție, factură fiscală pentru persoanele juridice și bon fiscal.


3 La livrarea produselor, în cazul neverificarii conținutului coletelor, va rugăm să verificați cu atenție ambalajul coletelor. În cazul în care se constată o neconformitate, aceasta trebuie specificată pe documentul de transport iar în cazul livrărilor efectuate prin curier, trebuie solicitat întocmirea unui proces verbal de constatare. Orice reclamație cu privire la integritatea produselor fără întocmirea unui proces verbal de constatare, aduce la pierderea produsului și a costurilor de transport care vor fi suportate de către SC. ACS Sistem Good S.R.L.