00
0
Nu există produse în coș.

Bun venit pe site-ul nostru !

Coșul de cumpărături

Politica de confidentialitate

 

Termeni de confidențialitate și prelucrarea datelor cu caracter personal

SC ACS Sistem Good S.R.L va păstra confidențialitatea datelor de orice natură pe care le furnizați pe site-ul www.masini-de-spalat.ro. Acestea sunt folosite doar în vederea prelucrării comenzilor efectuate și livrarea acestora. Site-ul www.masini-de-spalat.ro beneficiază de toate măsurile de siguranță necesare protejării datelor cu caracter personal.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale care va privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisă, semnată și datată la adresa de e-mail: acssistem20@gmail.com

INTRODUCERE
Iti multumim pentru interesul fata de compania si produsele noastre. Cand intri intr-o relatie de orice fel cu noi, ne incredintezi informatiile tale.
Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele
Suntem constienti ca informatiile personale iti apartin, de aceea depunem toate eforturile sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu mare atentie. Nu oferim informatile tale nimanui fara a te informa. 
Potrivit legislatiei, compania noastra este operator de date cu caracter personal. Pentru ca datele tale sa fie prelucrate in siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri rezonabile pentru a proteja informatiile tale personale.
Persoana fizica beneficiara a produselor noastre sau persoana aflata intr-o relatie de orice fel cu noi, este o „persoana vizata”, adica o persoana fizica identificata sau identificabila. Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a-ti permite sa iti exerciti cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date si tu, persoana vizata.

ANGAJAMENTUL NOSTRU
  Protectia informatiilor tale personale este foarte importanta pentru noi. De aceea, ne luam angajamentul sa respectam legislatia nationala si europeana privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) nr. 679/2016 si, in special, urmatoarele principii:

1. Legalitate, echitate si transparenta
Prelucram datele tale legal si corect. Suntem intotdeauna transparenti in privinta informatiilor pe care utilizam, iar tu esti informat corespunzator.

2. Controlul iti apartine
In limitele legii, iti oferim posibilitatea de examina, modifica, sterge datele personale pe care le-ai impartasit cu noi si de a-ti exercita celelalte drepturi.

3. Integritatea datelor si limitarea scopului
Utilizam datele numai in scopurile descrise la momentul colectarii sau in noi scopuri compatibile cu cele initiale. In toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislatia. Luam masuri rezonabile pentru a ne asigura ca datele personale sunt corecte, complete si actualizate.

4. Securitate
Am implementat masuri rezonabile de securitate si criptare, astfel incat sa iti protejam cat mai bine informatiile. Cu toate acestea, retine faptul ca niciun site web, nicio aplicatie si nicio conexiune la internet nu este complet sigura.

INTREBARI SI SOLICITARI

Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale in legatura cu datele  pe care le detinem sau daca ai ingrijorari cu privire la modul in care tratam orice problema de confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail: acssistem20@gmail.com.


CE FEL DE INFORMATII COLECTAM DESPRE TINE?
      
Cand interactionezi in orice fel cu noi este posibil sa ne dai sau sa primim din alte surse informatii incluzand:
•    Numele si prenumele
•    Adresa de e-mail
•    Profilul de socializare
•    Interesele si preferintele
•    Adresa
•    Informatii despre produsele si serviciile achizitionate
•    Informatii bancare

Este posibil sa colectam date prin module cookie sau alte tehnologii similare, incluzand:
•    Adresa IP
•    Navigatorul de internet
•    Anunturile pe care ai dat click
•    Locatia
•    Paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru

DE CE COLECTAM ACESTE INFORMATII?

Colectam informatiile tale in scopuri determinate si legitime care includ, dar nu se limiteaza la urmatoarele:
•    In vederea incheierii sau executarii unui contract dintre tine si noi;
    Retine faptul ca furnizarea informatiilor privind numele, prenumele si adresa de contact este obligatorie, in caz contrar nu iti putem livra bunurile.
•    Pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari;
•    In scop de marketing, insa doar in situatia in care avem consimtamantul tau prealabil;
•    Pentru a oferi si imbunatati serviciile si produsele pe care le oferim;
•    Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
•    Pentru a iti oferi reclama si continut personalizat;
•    Pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;
•    Pentru crearea si/sau mentenanta conturilor;
•    Pentru a ne conforma legislatiei;
•    Pentru constatarea sau revendicarea unui drept in instanta;

CAT TIMP STOCAM DATELE?

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la incetarea contractului sau ultima interactiune cu noi. Dupa incheierea perioadei, datele cu caracter personal vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice sau transformate in date anonime pentru a fi utilizate in scopuri de cercetare stiintifica, istorica sau statistica.
Retine faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

CUM PARTAJAM INFORMATIILE TALE CU CEILALTI?

Putem furniza datele tale catre alte companii, precum furnizorii de servicii IT, contabilitate, servicii juridice si alti terti cu care avem o relatie contractuala. Acesti terti sunt selectati cu o grija deosebita astfel incat datele tale sa fie prelucrate doar in scopurile pe care noi le indicam.
Vom putea, de asemenea, furniza informatiile tale cu caracter personal si catre parchet, politie, instantele judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

CARE SUNT DREPTURILE TALE?

Dreptul de retragere a consimtamantului
Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale
Dreptul de acces asupra datelor
Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete
Dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”)
Dreptul la restrictionarea prelucrarii
Dreptul de a solicita transmiterea datele pe care le avem despre tine catre alt operator
Dreptul de a te opune prelucrarii datelor
Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata,      inclusiv crearea de profiluri
Dreptul de a te adresa justitiei
Dreptul de depune o plangere in fata unei Autoritati de Supraveghere


INTREBARI, SOLICITARI SI EXERCITAREA DREPTURILOR

Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea informatiilor tale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale sau ai orice alta ingrijorare cu privire la confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail: acssistem20@gmail.com.